Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βόμβα” στον Παναθηναϊκό – Τέλος ο Κατσουράνης!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια της προπόνησης στην Παιανία. “Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε”, τόνισε ο πρόεδρος των “πρασίνων” στην ομιλία του.

Μετά από τρία χρόνια ο Κώστας Κατσουράνης λέει “αντίο” στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα για τον διεθνή μέσο ήταν βαρύ μετά τον αγώνα με την Μάριμπορ στην Σλοβενία, ενώ φαίνεται πως διοίκηση και προπονητής είχαν την ίδια άποψη για το θέμα.

Να σημειωθεί πως από το καλοκαίρι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πίστευε πως από ο Κατσουράνης δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια και δεν είχε πρόβλημα να αποχωρήσει ακόμα και τότε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Τετάρτη στην Παιανία και έθεσε προ των ευθυνών τους τους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο η ομιλία ξεκίνησε με την… βόμβα:

«Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε» και συνέχισε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές:

«Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ενας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρό σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα».

Με αυτή την κίνηση ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ενώ πετυχαίνει να αποφορτίσει και το κλίμα που υπάρχει για τον Φερέιρα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πριν την ομιλία του Αλαφούζου, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον παίκτη, ενώ πλέον αυτό που μένει είναι να συζητήσουν οι δύο πλευρές τους όρους για τη λύση της συνεργασίας τους.

Χαμόγελα για Φερέιρα

Φερέιρα: Αυτοί που με αποδοκιμάζουν, χειροκροτούσαν


“Βουνό” τα προβλήματα ενόψει Τότεναμ


Τότεναμ και Ξάνθη κρίνουν το μέλλον του Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε