Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βόμβες” σε Σέρρες και Μυτιλήνη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δύο σούπερ εκπλήξεις ξεκίνησε η 11η αγωνιστική της Football League. Ο ουραγός Θρασυβούλος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 2-1, ενώ η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλονή στην Λέσβο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε την πρώτη της εντός έδρα νίκη στο πρωτάθλημα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο μετά την ανατροπή του Μανουσάκη από τον Ψωμά. Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν στο 55ο λεπτό ο Σουλογάνης απέκρουσε το πέναλτι του Τσιμπάμπα, ενώ στην φάση που προηγήθηκε ο Τραορέ είδε την κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό.

Μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε και στις Σέρρες με τον Θρασύβουλο που είχε όλα και όλα μέχρι τώρα δύο γκολ στο πρωτάθλημα να πετυχαίνει άλλα δύο και να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν. Η ομάδα της Φυλής άνοιξε το σκορ με τον Σταμποζλίεφ στο 16ο λεπτό, ενώ στο 48΄ο Ντακόλ έκανε το 0-2 ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Βλάχος. Τα “λιοντάρια” το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μπανγκουρά στο 58ο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε