Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βοργιάς: “Ο Πιλάβιος ακούγεται στην τρίτη κασέτα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σωτήρης Βοργιάς προχώρησε και σε νέες καταγγελίες. Ο πρώην διαιτητής ισχυρίστηκε ότι στην τρίτη κασέτα ο ένας εκ των δύο συνομιλητών είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Καταθέτουν Πατέρας και Τεροβίτσας για τις κασέτες

Ο Σωτήρης Βοργιάς μίλησε στη “Δίκη” του Blue Sky και ισχυρίστηκε ότι στην τρίτη κασέτα την οποία έχει ακούσει, ακούγεται ο Σοφοκλής Πιλάβιος να συνομιλεί με παράγοντα και να ενημερώνεται για τα θέματα που έθιγαν οι δύο πρώτες κασέτες.

Συγκεκριμένα ο πρώην διαιτητής ανέφερε: “Περιγράφονται προς τον Πιλάβιο όλα αυτά που ακούγονται στις άλλες δύο κασέτες για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και το Άρης-Παναθηναϊκός. Καταλαβαίνω ότι είναι αυτός διότι αναγνωρίζω τη φωνή του, ενώ ο συνομιλητής του, τον λέει συνεχώς Σοφοκλή. Το Σοφοκλής δεν είναι και τόσο συνηθισμένο όνομα. Αυτός που του μιλάει, τον οποίο δεν μπορώ να αναγνωρίσω, του λέει: “Εσύ διοικείς την ΕΠΟ. Πρέπει να διαγράψεις τον Δαλούκα γιατί… αυτό και… αυτό και την έφαγα εγώ την π…”. Ο Πιλάβιος του απαντά, “μείνε ήσυχος”. Όλα αυτά που σας λέω, τα έχω πει και στον εισαγγελέα.”

Στην ίδια εκπομπή έκανε παρέμβαση ο Αλέξης Κούγιας που ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο για το περιεχόμενο της κασέτας: “Τον ενημέρωσα ότι άκουσα κασέτα με δύο παράγοντες. Με ενημέρωσε ότι γνωρίζει και αυτός την κασέτα και υπήρχε ταύτιση απόψεων. Ήταν η πρώτη κασέτα που για εσάς είναι η τρίτη. Έγινε πριν τα Χριστούγεννα. Περίμενα ότι κάτι θα γίνει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε