Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βοσνία – Ελλάδα: Ειδική αποστολή πρόκρισης στη Ζένιτσα!

Βοσνία – Ελλάδα: Ειδική αποστολή πρόκρισης στη Ζένιτσα!

Με το τέλος των συλλογικών αγωνιστικών υποχρεώσεων ανά τον κόσμο (εξαίρεση πάντα τα πρωταθλήματα χωρών που εξελίσσονται τους καλοκαιρινούς μήνες), σειρά παίρνουν οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του 8ου ομίλου 1 βαθμό πάνω από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και 2 πίσω από το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης, Βέλγιο.

Τελευταία καρέ της προκριματικής αυτής φάσης για την Εθνική μας, η φωτοβολίδα του Γιώργου Τζαβέλλα που σήμανε και την… επική ισοφάριση, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, σε 1-1 με την Βοσνία ξανά, στο “Καραϊσκάκης και το επίσης ισόπαλο (με 1-1 κι αυτό) “ντέρμπι” ενάντια στο Βέλγιο, στις 23 του περασμένου Μαρτίου. Με τα αποτελέσματα αυτά, η Ελλάδα παρέμεινε σε τροχιά (απευθείας) πρόκρισης, ανάγοντας ωστόσο την αναμέτρηση με τη Βοσνία στη Ζένιτσα σε παιχνίδι “do or die”. Ως τέτοιο φαίνεται να το αντιμετωπίζουν και οι Βόσνιοι διεθνείς, οι οποίοι δια στόματος του προπονητή τους Σαφέτ Σούσιτς, “κατηγόρησαν” εν πολλοίς τους διεθνείς πως προκαλούν εντός αγωνιστικού χώρου εντείνοντας το κλίμα ενόψει του αποψινού αγώνα (21:45).

Στην εκκίνηση του δευτέρου γύρου της προκριματικής φάσης για τη ζώνη της Ευρώπης, λοιπόν, η Εθνική μας δίνει έναν από τους κομβικότερους, αν όχι τον πιο κομβικό, αγώνα για την πρόκρισή της στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018, και το Stoiximan.gr, πάντα παρόν σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια, προσφέρει ένα μπουκέτο μοναδικών στοιχηματικών επιλογών που ξεπερνούν τις 180, όπως Νίκη με Μηδέν Παθητικό (Ελλάδα ή Βοσνία), Να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα (Επιλογή παίκτη), Σκόρερ Πρώτου (ή τελευταίου) Γκολ και Ακριβές Σκορ, Νίκη με Ανατροπή στο Σκορ και πολλά ακόμα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε