Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βουνό” τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει ντέρμπι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Κρέσιτς να αποχωρεί από την προπόνηση την Πέμπτη και τον Ίβιτς να μην μπορεί να την ολοκληρώσει, με αποτέλεσμα να τεθούν και οι δύο εκτός “μάχης” για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Σνάουτσνερ.

Οι “πονοκέφαλοι” με τους τραυματισμούς συνεχίζονται για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μετά την προπόνηση της Πέμπτης μετράει… πληγές ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ντάριο Κρέσιτς εγκατέλειψε με τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο παίκτες χάνουν σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα καθόλου δεν προπονήθηκε ο Σνάουτσνερ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του θα κριθεί την Παρασκευή.

Στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψουν ούτως ή άλλως οι Έτο και Κατσικάς.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπόλονι δεν έχει πολλές εναλλακτικές για την ενδεκάδα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονταιΛίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο και ο νεαρός Αποστολόπουλος αν δεν προλάβει ο Σνάουτσνερ. Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Γεωργιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε