Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βούρος: Κλινικά…νεκρή η ΑΕΚ – “Οχι” Μελισσανίδη στη συνάντηση τριών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του “Θεμελίου 21” ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συμφωνήσει να συναντηθεί με τους 4 πρώην και νυν μετόχους της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει σκοπό να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μόνο με τους κυρίους Νοτιά και Παππά.

Παππάς: Το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται απ’τον Νοτιά

Ο Γιάννης Βούρος μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM…

Για τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το «όχι» από Γκούμα και Χατζηϊωάννου: «Είχα σκοπό να μη μιλήσω μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος συνομιλιών κι επαφών γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ είναι συγχυσμένος και ο καθένας που βγαίνει και λέει κάτι προσθέτει αμφιβολίες. Ο κ. Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος πως θέλει να καθίσει σε ένα τραπέζι και με τους τέσσερις αυτούς ανθρώπους. Διαψεύδω ότι μου είπε ο κ. Μελισσανίδης πως θα συμμετέχει ακόμη και με τη συμμετοχή των δύο εκ των τεσσάρων. Η συζήτηση που κάναμε αφορούσε τη συνάντηση με τους τέσσερις που έχουμε προαναφέρει. Οι κ.κ. Νοτιάς και Παππάς έχουν πει πως προτίθενται να συμμετέχουν, οι κ.κ. Γκούμας και Χατζηϊωάννου όμως αρνήθηκαν. Στη συζήτηση που έκανα με τον κ. Μελισσανίδη μού είπε πως είναι σίγουρος πως μπορεί να βρεθεί λύση μέσα σε μια ώρα αν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Ποτέ όμως δεν είπε ότι προχωρά μόνο με τον κύριο Παππά και τον κύριο Νοτιά και το λέω γιατί θέλω να είναι καθαρός απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ». 

Για τις προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΑΕΚ: «Έγινε η συνομιλία με τον κ. Μελισσανίδη και οι προθέσεις του είναι συγκεκριμένες. Κατάλληλος να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Μελισσανίδης». 

Για την απόφαση των κ.κ. Γκούμα και Χατζηϊωάννου να απέχουν: «Κανένας δεν μπορεί να μπει στην ψυχοσύνθεση κάποιων άλλων ανθρώπων. Δεν θέλω να ερμηνεύω ή να μεταφράζω προθέσεις, κινήσεις ή δηλώσεις. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους. Ο καθένας μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του». 

Για την κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σαφώς θα είναι μια τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ αν γίνει αυτή η συνάντηση. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν είναι απλώς στην εντατική, αλλά χρειάζεται απινιδωτή για να επανέλθει. Είναι κλινικά νεκρή. Μια συνάντηση αυτών των πέντε ανθρώπων θα είναι απινίδωση. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναβάλουμε το τρένο της ΑΕΚ πάνω στις ράγες». 

Για το αν θα επιδιώξει να φέρει κοντά όλες τις πλευρές: «Εγώ τουλάχιστον από τη μεριά μου θα κάνω αυτό που μου αναλογεί. Δεν είμαι στο ΔΣ ή σε κάποια θεσμικά όργανα, αλλά είμαι παρών με τον έναν ή τον άλλο τρόπο». 

Για το θέμα του γηπέδου: «Είχα πει ότι δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με το γήπεδο. Έφερα το θέμα εκεί που έπρεπε να το φέρω και είπα στη ΓΣ πως το θέμα δεν πρέπει να τελματώσει. Ένα μήνα μετά δεν έχει γίνει τίποτα από την πλευρά της Ερασιτεχνικής που έχει το χώρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε