Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Βραδιά ονείρου για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ αν και με 10 παίκτες νίκησε τη διαφημισμένη Φενέρ με 1-0 στην κατάμεστη Τούμπα και η ΑΕΚ με γκολ του “τρομοκράτη” Τζιμπούρ έφυγε με το διπλό από τη Σκοτία. Δείτε βίντεο.

Μεγάλη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του να συνεχίσει με 4 ομάδες στην Ευρώπη. Μετά το 1-0 του Άρη κόντρα στην Αούστρια Βιέννης την Τρίτη ήρθαν οι μεγάλες νίκες των δικεφάλων στα πλέι οφ του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ σε μία Τούμπα που δεν άναψε ούτε καπνογόνο, άντεξε παρά το ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 57′ λόγω αποβολής του Βιτόλο και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη με 1-0.

“Ψυχάρα” ο ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια με γκολ – ποίημα άνοιξε το σκορ στο 19′ και αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φτάσουν και σε άλλα γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο οι Τούρκοι ήταν ανώτεροι μιας και είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε ο ΠΑΟΚ με τον Παπάζογλου στο 90′.

Με γκολ του “τρομοκράτη” η ΑΕΚ είναι με το  ένα πόδι στους ομίλους

Η ΑΕΚ απέδειξε ότι ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση κόντρα στην Νταντί. Η Ένωση πήρε τη νίκη με σχετική ευκολία αφού μετά το γκολ του Τζιμπούρ στο 11′ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την άπειρη αντίπαλο της.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς μπήκε δυνατά στο ματς, προηγήθηκε στην πρώτη της σημαντική ευκαιρία με τον Αλγερινό και έκτοτε δεν απειλήθηκε ποτέ.

Άνετη και ωραία η ΑΕΚ

Αν η Ένωση ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ αλλά όπως φάνηκε το 0-1 αρκούσε στους παίκτες του Μπάγεβιτς.

Πλέον η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση αφού η ρεβάνς της επόμενη Πέμπτης είναι στο ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε