Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρύζας: Δεν γίνεται να πουλάμε παίκτες για να ξεχρεώνουμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην γενική συνέλευση των μετόχων του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως τα χρέη είναι συνολικά 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ προανήγγειλε την πρόσληψη οικονομικού διευθυντή.

“Τα χρέη αυτή τη στιγμή είναι 20.5 εκ. ευρώ. Συν τα παγωμένα στο Δημόσιο που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στα διοικητικά δικαστήρια. Από αυτά τα 5 εκατομμύρια είναι ληξιπρόθεσμα και πρέπει να διακανονιστούν μέχρι 30/6”, τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Δικεφάλου παρουσία περισσότερων από 100 μετόχων του συλλόγου και πρόσθεσε:

“Δεν μπορούμε να μεταθέτουμε συνέχεια τις υποχρεώσεις μας για το μέλλον ούτε να πουλάμε παίκτες για να ξεχρεώνουμε. Πιστεύω ότι με την στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο μεγάλος αξιόπιστος επενδυτής που θα τον παρουσιάσω. Μοναδικός επενδυτής παραμένετε εσείς ο κόσμος”.

Τέλος ο Ζήσης Βρύζας τόνισε: ” Αυτό που είχα πει στον Θόδωρο είναι ότι ήταν τεράστιο λάθος που δεν υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΕ οικονομικός διευθυντής. Γι’ αυτό έχουμε αρχίσει τις διαδικασίες για να προσληφθεί άμεσα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε