Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρύζας στους οπαδούς: “Ο Σαββίδης δε θέλει ούτε πυρσό στη Τούμπα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις επιθυμίες του νέου μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη μετέφεραν οι Ζήσης Βρύζας, Παναγιώτης Ποικιλίδης και Σπύρος Μηλιωρίδης στους 50 εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, σε συνάντηση διάρκειας 70 λεπτών που έγινε στη Τούμπα το απόγευμα της Πέμπτης, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στρατηγικός σύμβουλος ο Σιστιάκοφ.

Αρχικά, ο Ποικιλίδης καλοσώρισε τους συνδεσμίτες, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και έδωσε τον λόγο στον Βρύζα, ο οποίος μπήκε κατευθείαν στο θέμα, λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «ξέρετε πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ήρθε ένας νέος μεγαλομέτοχος που βάζει τα λεφτά του και θέλει να αλλάξει ριζικά η νοοτροπία και να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα στη Τούμπα. Τα τελευταία 4-5 χρόνια κληθήκαμε 24 φορές από την ΟΕΥΦΑ για παραπτώματα. Είναι αδιανόητο αυτό και πρέπει να σταματήσει. Στο παιχνίδι με την Ραπίντ χαλάσαμε εντελώς την εικόνα μας στο εξωτερικό».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέφερε στους συνδεσμίτες τις επιθυμίες και οδηγίες του Σαββίδη, ο οποίος «δεν θέλει να πετάγονται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ούτε κροτίδες μέσα στο γήπεδο, ούτε πυρσοί, ούτε βέβαια θέλει να μπαίνουν τσαμπατζήδες στις κερκίδες και να μπουκάρουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλει να γίνεται στη Τούμπα από δω και πέρα οτιδήποτε ακόμα και το πιο παραμικρό που σχετίζεται με βία».

Στην συζήτηση που ακολούθησε με τους διοικούντες, οι συνδεσμίτες τόνισαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, προσθέτοντας, όμως, ότι δεν μπορεί αμέσως να επιτευχθούν ιδανικά αποτελέσματα. Έφεραν, ως παράδειγμα, την ρίψη πυρσών, λέγοντας ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ότι δεν θα πεταχτεί μέσα από την μάζα κάποιος πυρσός, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Τέλος, ο Ποικιλίδης τους ζήτησε να επανασυστήσουν την συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων για να μπορεί να υπάρχει συνεργασία με την διοίκηση σε καίρια θέματα.

Στρατηγικός σύμβουλος στον ΠΑΟΚ ο Σιστιάκοφ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε