Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Χάγκελαντ στη λίστα του ΠΑΟ

Ο Μπρέντε Χάγκελαντ είναι 57 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας
Ο Μπρέντε Χάγκελαντ είναι 57 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας

Ο 29χρονος αμυντικός της Φούλαμ είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους των “πρασίνων”. “Δεν λέω όχι στον Παναθηναϊκό”, δήλωσε ο Γκέκας.

Ο Μπρέντε Χάγκελαντ, αποτελεί μια επιλογή που στηρίζει ο σκάουτερ του “τριφυλλιού”, Ρενέ Χένρικσεν, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”.

O πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, θεωρεί ότι ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ και ο έτερος στόχος για τα “μετόπισθεν”, Περ Κρόλντρουπ, θα αποτελόυσαν ένα ιδανικό “δίδυμο” στην άμυνα και στην Παιανία αναμένεται να κινηθόύν για την απόκτηση του.

Το δύσκολο στην συγκεκριμμένη περίπτωση είναι ότι ο 29χρονος Νορβηγός έχει συμβόλαιο με την Φούλαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Οι φετινές εμφανίσεις του έκαναν τον αγγλικό σύλλογο να κινηθεί άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο.

Εν τω μεταξύ, ο Φάνης Γκέκας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στους “πράσινους”. “Ο άνθρωπος με τον οποίο είχα πρόβλημα έχει φύγει από την ομάδα, οπότε δεν αποκλείω ούτε την περίπτωση του Παναθηναϊκού για την συνέχεια της καριέρας μου”, δήλωσε σε συνέντευξη του ο Έλληνας διεθνής της Χέρτα.

Χωρίς κόσμο στα Γιάννενα ο ΠΑΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε