Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Χάινς: Ένιωσα ντροπή για τον Ντόρσεϊ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κάιλ Χάινς δεν μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του Τζόι Ντόρσεϊ λέγοντας ότι ένιωσε ντροπή μόλις έμαθε τα όσα είπε.

Ο Χάινς μίλησε στον Πρωταθλητή για τον Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού.

“Ειλικρινά, έμεινα έκπληκτος όταν το έμαθα. Αισθάνθηκα ακόμη χειρότερα όταν βγήκε δημόσια και μίλησε για μας τους συμπαίκτες του. Ένιωσα ντροπή! Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν δημόσια. Αν θέλεις κάτι, έλα και πες το ματς στα αποδυτήρια. Όχι έτσι! Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Είμαστε σε μια ομάδα που μας συμπεριφέρονται άψογα. Ο Τζόι έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα, ενώ και οι φίλαθλοι τον συμπαθούσαν πολύ. Αυτά που έκανε ήταν πέρα από κάθε λογική.

Πλέον δεν είμαστε εμείς οι κυνηγοί, αλλά αυτοί που κυνηγούν όλοι. Είμαστε οι πρωταθλητές και κάθε αντίπαλος θα θέλει να μας νικήσει. Αυτό είναι φυσιολογικό και είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Δεν πρέπει, όμως, να μας πάρει από κάτω. Είναι ανάγκη να σταθούμε στα πόδια μας και μέσα από τη σκληρή δουλειά να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, ενώ μετά ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς-κλειδιά που θα κρίνουν τι μπορούμε να κάνουμε στον όμιλο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε