Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χάινς: Να μας μείνει αξέχαστο το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων ανυπομονεί για τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα και εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα.

Ενωμένοι οι “αιώνιοι” πάνε να… πάρουν την Πόλη

Το blog του Κάιλ Χάινς στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας:

“Καλώς σας βρίσκω ξανά φίλοι της Euroleague σε όλο τον κόσμο. Είμαι ο Κάιλ Χάινς, φόργουορντ/σέντερ στον Ολυμπιακό και σας γράφω από την όμορφη Αθήνα. Αφού περιμέναμε με ανυπομονησία 30 ημέρες, επιτέλους… ΗΡΘΕ Η ΏΡΑ ΤΟΥ FINAL 4! Έπειτα από πολλές και σκληρές προπονήσεις αλλά και δύσκολα παιχνίδια που ακολούθησαν στην διάρκεια της χρονιάς, είναι ώρα για εμένα και τους συμπαίκτες μου να ταξιδέψουμε στην Κωνσταντινούπολη για να διεκδικήσουμε τον τίτλο της Euroleague. 

Τελευταία φορά που έγραψα σε αυτό το blog είχαμε νικήσει τη Σιένα στην Euroleague για τα play offs έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στο Final 4. Από τότε είχαμε σχεδόν ένα μήνα να προετοιμαστούμε. Το πρώτο βήμα της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Final 4 ήταν η συμμετοχή μας στα προημιτελικά και τα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρόλο που ήμασταν το φαβορί και στις δύο σειρές των play offs, θέλαμε αυτά τα ματς να μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι στον ημιτελικό του Final 4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της σεζόν στην Euroleague. Έχουν ένα από τα πιο έμπειρα συγκροτήματα και ο πυρήνας των παικτών τους παίζει μαζί πολλά χρόνια. Διαθέτουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, και επιπλέον έχουν δυνατούς ψηλούς. Θεωρούνται από πολλούς φαβορί, όμως για εμάς αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε άνετοι με το γεγονός ότι είμαστε το αουτσάιντερ και όλοι ξέρουμε ότι σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. 

Στην Αθήνα δεν ήμασταν οι μοναδικοί άνθρωποι που μετρούσαμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να αρχίσει το Final 4. Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ίσως πιο ενθουσιώδεις από εμάς. Κάθε μέρα στην Αθήνα, όπου κα να πάω, συναντώ φίλους που με ενθουσιασμό μου λένε πόσο ανυπομονούν για τα ματς στην Κωνσταντινούπολη. Κρίνοντας από αυτό, θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα στα ματς στην Τουρκία θα είναι εξαιρετική. Όπως και εμείς, έτσι και οι φίλοι της ομάδας περιμέναμε για την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο της Euroleague. 

Τώρα, επιτέλους, η ώρα έφτασε. Αυτό που όλοι περιμέναμε από την αρχή της σεζόν… το Final 4 της Euroleague… Όπως είπα στο προηγούμενο blog μου, οι συμπαίκτες μου και εγώ θέλουμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη μια αξέχαστη εμπειρία. Εφόσον συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια και θέληση που δείξαμε σε όλη τη σεζόν, είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στη διοργάνωση. Τα λέμε στην Κωνσταντινούπολη!”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε