Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χάινς: Θέλω τον Παναθηναϊκό στον τελικό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την Μπαρτσελόνα έχρισε φαβορί για τον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην πρόκριση επί της Σιένα, ενώ εξέφρασε και την προτίμηση του για τον τελικό.

Αναλυτικά , ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο «ΣΚΑΪ» για:

-την πρόκριση στο Final 4: «Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Λίγοι περίμεναν πως θα φτάναμε ως εδώ, επειδή έχουμε μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά και με παίκτες που ως επί το πλείστον δεν έχουν πετύχει μέχρι τώρα μεγάλα πράγματα στην καριέρα τους, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Με πολλή δουλειά, καλό κλίμα και την κατάλληλη χημεία φτάσαμε ως εδώ».

-το πού κρίθηκε η σειρά με τη Σιένα: «Πιστεύω πως η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι γύρισε όλη την ψυχολογία προς το μέρος μας».

-τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν πραγματικά τρελό και δείχνει πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού με την ομάδα. Προσπάθησα να κρατήσω τη φανέλα μου, αλλά ήταν πολύ δύσκολο».

-τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι θεωρητικά το φαβορί, διαθέτει μία πολύ καλή κι έμπειρη ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Φέτος τα έχουμε καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις που μας θεωρούσαν αουτσάιντερ. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

-το αν επιθυμεί την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Final 4: «Ναι, θα ήθελα να προκριθεί και να τεθούμε αντιμέτωποι, γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα φτάναμε στον τελικό της διοργάνωσης. Θα ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός λόγω της αντιπαλότητας που έχουν οι δύο ομάδες και θα είχαμε ένα έξτρα κίνητρο για να νικήσουμε».

-τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Δεν φανταζόμουν όταν πέρυσι αγωνιζόμουν στην Μπάμπεργκ ότι θα έφτανα ένα χρόνο μετά να παίζω στον Ολυμπιακό και τώρα να είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέρος στο Final 4. Ήλπιζα πως θα είχα πρόοδο στην καριέρα μου, αλλά δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο. Είμαι τυχερός που ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία».

-το… χαμηλό ύψος του: «Από την αρχή της καριέρας μου πολλοί με αμφισβητούσαν λόγω του ύψους μου, αλλά αυτό μου έδινε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να τους διαψεύσω και να αποδείξω πως κάνουν λάθος για μένα».

Top… Χάινς στην Ευρωλίγκα – Δείτε το βίντεο

Μάγκες Πειραιώτες στην Κωνσταντινούπολη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε