Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χάινς: Θέλουμε κι άλλα τρόπαια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν, μίλησε για την περσινή επιτυχία και τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλ Χάινς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Όλα πάνε πολύ καλά ως τώρα, δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια να δει τους περισσότερους παίκτες να μένουν στην ομάδα και ουσιαστικά συνεχίζουμε απ’ εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Δουλεύουμε με τον νέο προπονητή και όλοι μαζί προσπαθούμε να χτίσουμε τη φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα χρονιά», σχολίασε αρχικά ο σέντερ των Πειραιωτών.

Ο Αμερικανός έκανε ένα μίνι διάλειμμα από τις σκληρές προπονήσεις για να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους φίλους της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Πέρσι ήταν μια νέα εμπειρία για όλου μας, τώρα όμως τα πράγματα είναι παντού διαφορετικά. Έχουμε πετύχει πολλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλοι περιμένουν πολλά από μας αλλά εμείς περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας. Έχουμε περάσει ένα χρόνο μαζί και πλέον ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είμαστε μια παρέα και είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε μαζί. Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο».

Ο Χάινς αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: «Θέλουμε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα κι εκεί όλα είναι ανοιχτά και θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Ακούω πολλούς που λένε ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας στην Ελλάδα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει. Εγώ λέω το αντίθετο. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα γιατί ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μια νέα ομάδα που θέλει και διψά να αποδείξει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε εμείς καλύτεροι από πέρσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε