Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάλασε του Δερμιτζάκη με παρέμβαση του κόσμου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένα ψήφισμα των οργανωμένων οπαδών της Λάρισας ήταν αρκετό για να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης παρά το γεγονός ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Παύλος Δερμιτζάκης συμφώνησε σε όλα με τον Κώστα Πηλαδάκη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας προπονητής το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην Λάρισα. Κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί που είχε συναντήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας για να καταστρωθεί το πλάνο των προπονήσεων μέχρι και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μετά από ώρα αποχώρησε από τα γραφεία έχοντας δώσει ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΛ το πρωί στην προπόνηση.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, έξω από το ξενοδοχείο τον περίμενε μία έκπληξη… Περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας περίμεναν τον Παύλο Δερμιτζάκη, και μόλις τον είδαν του έδωσαν ένα ψήφισμα με αρκετές υπογραφές στο οποίο τον καλούσαν να φύγει και να μην κάτσει στον πάγκο της ομάδας…

“Είσαι ανεπιθύμητος. Εάν όντως ενδιαφέρεσαι για την ΑΕΛ, όπως λες, τότε, πάρε το αυτοκίνητό σου και φύγε”, ανέφεραν μεταξύ άλλων σε αυτό το ψήφισμα. Μετά από λίγα λεπτά και αφού αρνήθηκαν να συνομιλήσουν με τον Έλληνα τεχνικό αποχώρησαν από το μέρος χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως παρατράγουδο.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό συζητήθηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο πρόεδρος της Λάρισας, ενημέρωσε τον Παύλο Δερμιτζάκη πως μοναδική λύση μετά από την κίνηση αυτή είναι να χαλάσει η συμφωνία καθώς δεν θα ήθελε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα να διχάσει τον κόσμο, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ενότητα.

Ο Πηλαδάκης ευχαρίστησε τον Δερμιτζάκη και πλέον συνεχίζει από σήμερα την αναζήτηση προπονητή. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν να γίνονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα, ο οποίος θα κάτσει και στον πάγκο της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε