Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χάλασε του Βούκσεβιτς – Ανοίγουν τα χαρτιά τους Κόκκαλης-Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Σίμον Βούκσεβιτς αλλά την τελευταία στιγμή η συμφωνία χάλασε και ο αριστεροπόδαρος Μαυροβούνιος δε θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ο παίκτης υποβλήθηκε την Τρίτη στην ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασε με επιτυχία και όλα έδειχναν ότι το μόνο που απέμενε ήταν οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση. Στις τελικές διαπραγματεύσεις, όμως, ο παίκτης και ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκαν και η κοινή τους πορεία δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο έναντι του ποσού των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2011.

Συναντήθηκαν Κόκκαλης-Μαρινάκης

Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα. Την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στον Μαρινάκη, ενώ, όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, οι δυο άνδρες θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκεί θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα μιλήσουν για τη συμφωνία τους και το μέλλον της ομάδας όπως διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε