Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χαλπερίν: Το μυαλό στον τελικό

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν είναι στο μυαλό του Γιοτάμ Χαλπερίν
Ο πρώτος τίτλος της σεζόν είναι στο μυαλό του Γιοτάμ Χαλπερίν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι μέρες πλησιάζουν για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ και ο Ισραηλινός γκάρντ του Ολυμπιακού, παραδέχεται ότι η σκέψη της ομάδας είναι εκεί.

Αν και οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν αύριο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μέρος του μυαλού τους βρίσκεται στο Σάββατο και τον αγώνα απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο.
 
“Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν πως ένα μέρος του μυαλού και της καρδιάς μας είναι σε αυτό τον αγώνα. Κρίνεται ένας τίτλος και δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι ένα τέτοιο ματς. Είμαστε επαγγελματίες, όμως. Θα γυρίσουμε τον διακόπτη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τώρα προέχει αυτό το ματς και από το βράδυ της Τετάρτης και μετά θα μπορούμε να μιλάμε για τον τελικό. Έχουμε ξεκινήσει κάτι από την αρχή της χρονιάς και δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ό, τι χτίζουμε σκεπτόμενοι τον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας και στο πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το έχουμε. Οπότε, νίκη με τον ΠΑΟΚ και μετά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος”, δήλωσε ο Γιοτάμ Χαλπερίν.

Ο Ισραηλινός μίλησε και για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. “Δεν πρέπει να επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση με αυτή που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα. Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ γιατί θα το πληρώσουμε. Είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε