Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χαμένοι και οι δυο – Ισοπαλία στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Σε μία αναμέτρηση με πολλές φάσεις, δύο γκολ και δύο κόκκινες κάρτες, Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Παναιτωλικός: Δεν θα ανεχθούμε παιχνίδια στην πλάτη μας

Το αποτέλεσμα αυτό δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες, αφού οι Αγρινιώτες, είναι… μπλεγμένοι στη μάχη της παραμονής, ενώ οι Περιστεριώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος για την είσοδο στα πλέι οφ.

 
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, έχοντας καλή λειτουργία στο κέντρο τους και με καλές επιλογές στην επίθεση (Ονουάτσι και Καμαρά ήταν σε κάθε προσπάθεια απειλητικοί).
 
Ο Παναιτωλικός μετέτρεψε την υπεροχή του σε γκολ μόλις στο 9′, με το τέρμα του Σενεγαλέζου επιθετικού. Ο Ατρόμητος πίεσε στην συνέχεια για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά οι Αγρινιώτες αμύνθηκαν έξυπνα και με κάποιες καλές επεμβάσεις του Τσενάμο μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.
 
Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 79′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μήτρογλου. Αυτό ήταν το 8ο τέρμα του Έλληνα επιθετικού στο πρωτάθλημα.
 
Το φινάλε του αγώνα είχε ένταση λόγω των αποφάσεων του διαιτητή Τριτσώνη (αρκετά τα λάθη του κατά την διάρκεια του ματς). Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, αφού στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ετζεκουέλε, στο 92′ έφυγε με κόκκινη και ο Μήτρογλου και αμέσως μετά αποβλήθηκε και ο Γιώργος Δώνης.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Εντζεγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης (61’ Κούσας), Χαριστέας (89’ Καραμαλίκης), Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι (80’ Παλαιολόγος).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Καραγκούνης (46’ Μπρίτο), Νάστος, Γιαννούλης (74’ Αναστασάκος), Σφακιανάκης, Καραμάνος (64’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Μήτρογλου.

Διαιτητής: Τριτσώνης 
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Δημόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε