Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Χαμηλή “πτήση” λόγω βροχής – “Λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι δικεφάλων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε ένα ματς όπου… άνοιξαν οι ουρανοί και ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε “λίμνη”, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 και αναγκάστηκαν σε χαμηλή πτήση. Δυναμικό ξεκίνημα για την Ένωση που είχε δοκάρι στο 6′ – Ποιοτικότερος ο ΠΑΟΚ χωρίς σημαντικές ευκαιρίες.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η βροχή μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ σε βούρκο, με αποτέλεσμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να “κολλήσουν” στο 0-0 στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Ενωση παρέμεινε για 6ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη (4 νίκες – 2 ισοπαλίες), ενώ οι Θεσσαλονικείς παραμένουν με μία νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές.

Η Ένωση προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ηχηρό παρών του κόσμου της στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πριν τη συμπλήρωση του δεκάλεπτου βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ σε δυο περιπτώσεις, αρχικά με την κεφαλιά του ΦέτσΗ (1′) και στην συνέχεια με το δοκάρι του Πετρόπουλου (6′).

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το ενθουσιώδες ξεκίνημα της ΑΕΚ, πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το κενό που βρήκε στα δεξιά της άμυνας των “κιτρινόμαυρων” (ο Αναστασόπουλος δεν βοηθούσε αμυντικά τον Βλάχο), δημιουργώντας πολύ καλές ευκαιρίες με τις σέντρες του Λίνο. Η συνέχεια ήταν δύσκολη και για τους 22 παίκτες, αφού η δυνατή βροχόπτωση δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες τους.

Η κακοκαιρία συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό δεν έκανε τις δυο ομάδες να ρίξουν τους ρυθμούς τους. Με το πέρας του χρόνου όμως ο αγωνιστικός χώρος θύμισε… χωράφι, έγινε πολύ βαρύς κι έτσι αντί για πολλές φάσεις, είδαμε πολλές κόντρες, κάποια σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές… τσουλήθρες. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στην επανάληψη, με τους “κιτρινόμαυρους” να προσπαθούν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Αναστασόπουλος (64’ Καραλής), Γκερέιρο (80’ Παυλής), Φούντας, Πετρόπουλος 

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Παυλής, Φουρτάδο, Ανάκογλου, Τσούπρος, Τσουκαλάς 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης (74’ Έτο), Κάτσε (46’ Κουμάλο), Λάζαρ, Ρομπέρ (82’ Πέλκας), Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης 

Στον πάγκο έμειναν οι: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουμάλο, Πόποβιτς 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων) 
ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Χαρίσης (Γρεβενών) 

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε