Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαμόγελα από την “τεσσάρα”, αλλά η άμυνα… μπάζει

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI
Το τρίποντο που πήραν οι “κιτρινόμαυροι” στην έδρα της Ξάνθης ήταν σπουδαίο και εντυπωσιακό, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν.
 
Μετά την συντριβή στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ και τη νίκη (χωρίς θέαμα) με τον Εργοτέλη, το “διπλό” στην Ξάνθη έδωσε… πόντους στον Μανόλο Χιμένεθ, σε μία στιγμή που οι επιλογές του είχαν αρχίσει να αμφισβητούνται.
 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βάργκας έδειξε πως διαθέτει ποιότητα και θα βοηθήσει, όμως, στην Ένωση δεν πρέπει να επαναπαυθούν, καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι, η άμυνα… έμπαζε.

 
Απέναντι σε μία ομάδα που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε την εντεκάδα, βρήκε ποιότητα στο κέντρο με τους Βάργκας, Μάκο και Γκέτσογλου, ο Γκούντιονσεν άνοιξε… λογαριασμό και η Ένωση πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια.
 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα… μάτια στα τρία γκολ που δέχθηκε η Ένωση, τα οποία είναι ενδεικτικά της κακής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, που για ένα ακόμη ματς δεν απέφυγε τα παιδαριώδη λάθη (ο Μανωλάς δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση).

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Η επόμενη αποστολή της ΑΕΚ είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θα πάνε στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε