Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Χαμόγελα για Γκέντσογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Νοσοκομείο” θυμίζει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα δύο ημέρες πριν το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Μανωλάς έχει τεθεί εκτός, Γεωργέας και Καφές δύσκολα θα προλάβουν αλλά τουλάχιστον ο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει τον Γκέντσογλου. Την Τρίτη τα αποτελέσματα του διαχειριστικού.

Αϊντχόφεν για Μανωλά

Λόγο να χαμογελάσει βρήκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ισπανός τεχνικός που είδε τους Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα να αποχωρούν με προβλήματα από την Τρίπολη πήρε ευχάριστα νέα από την κατάσταση του Σάββα Γκέντσογλου.Ο 21χρονος μέσος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα μετά από σχεδόν ένα μήνα και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Χιμένεθ για τα επερχόμενα παιχνίδια.

Καλύτερα, από τους άλλους δυο τραυματίες της Τρίπολης παρουσιάστηκε και ο Νίκος Καράμπελας που είχε υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο κατά το κυριακάτικο παιχνίδι και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να δώσει το παρών κόντρα στους “πράσινους”.

 
Αντίθετα σίγουρα εκτός αποστολή θα είναι ο Μανωλάς που έχει υποστεί θλάση, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Καφές και Γεωργέας.
 
Την ίδια ώρα παράταση μπαίνει στην αγωνία για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου στην “Ένωση”. Αρχικά τα αποτελέσματα ήταν να ανακοινωθούν την Δευτέρα αλλά τελικά αυτό θα συμβεί την Τρίτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε