Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαμόγελα ναι, πανηγυρισμοί όχι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μέσα σε ευχάριστο κλίμα διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ που επανέφερε τους “κιτρινόμαυρους” στην πρώτη θέση των πλέι-οφ. Στους ίδιους 11 προσανατολίζεται ο Χιμένεθ για την Τούμπα.

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της “Ένωσης” μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ που έφερε την ομάδα στην πρώτη θέση των πλέι-οφ, αποκτώντας παράλληλα διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Ωστόσο, καιρός για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει καθώς η αναμέτρηση της Τετάρτης στην Τούμπα έχει χαρακτήρα τελικού.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς του Λυμπερόπουλο και Γιάχιτς οι οποίοι στη σημερινή προπόνηση συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» ακολούθησαν προπονήθηκαν κανονικά, πλην όσων συμμετείχαν στη χθεσινή αναμέτρηση και έκαναν αποθεραπεία.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει και πάλι το ίδιο σύστημα και στη Θεσσαλονίκη, εκτός κι αν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Με τα τωρινά δεδομένα, οι 11 κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται αν είναι οι Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Σκόκο και Μπαχά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε