Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαμόγελα στην ΑΕΚ και βλέψεις για “σεντόνι”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η νίκη επί του Ατρόμητου έφερε την Ένωση στη δεύτερη θέση των πλέι-οφ και πλέον ο στόχος για τους “κιτρινόμαυρους” είναι να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια που θα φέρει την ομάδα πρώτη και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά τα αμυντικά προβλήματα, η αγωνιστική άνοδος της ΑΕΚ είναι εμφανής, ειδικά στα δυο τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Στα θετικά στοιχεία της ομάδας συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. να τονίσουμε πως με τα δυο τέρματα που πέτυχε ο “Λυμπε” κόντρα στους “κυανόλευκους”  έφτασε τα 100 με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στη συνέχεια, η Ένωση έχει ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκτός έδρας και άλλα δύο με Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), πρόγραμμα δηλαδή που μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό, αν συνεχίσει η ομάδα να παρουσιάζει αυτό το παθιασμένο πρόσωπο.

Βέβαια, υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία, καθώς τρεις παίκτες της αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Καφές αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ο Κοντοές πονούσε στο γόνατο, αλλά και ο Κωνσταντόπουλος υπέστη τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε