Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χ”αμός στην Πάτρα – Οριστική διακοπή στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι εικόνες ντροπής επέστρεψαν στα γήπεδα με τους ανεγκέφαλους να πρωταγωνιστούν στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός. Ο αγώνας διακόπηκε ουκ ολίγες φορές λόγω αντικειμένων και εισβολής οπαδών ενώ στο 87′ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 ο διαιτητής αποφάσισε να βάλει τέλος στο… μαρτύριο.

Το κακό άρχισε από νωρίς. Κατά τη μεταφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Αγυιάς υπήρξαν επεισόδιαστην πόλη ενώ όταν έφτασαν προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια.

Συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, τραυματίστηκε από μαχαίρι ένας αστυνομικός και ένας άλλος ελαφρά στο μάτι ενώ η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από τη χρήση χημικών.

Όταν με τα… χίλια ζόρια ξεκίνησε το ματς, η Παναχαϊκή έβαλε “φωτιά” στις εξέδρες αφού ο Γκούρτσας μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των Πατρινών και έτσι το 1-0 κρατούσε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης την Παναχαϊκή.

Στο 37′, όμως, η ανύπαρκτη αποβολή του Βοσκόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα έβαλε για τα καλά “μπουρλότο” στην αναμέτρηση. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ό,τι αντικείμενο βρήκαν, ο διαιτητής διέκοψε δύο φορές το ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και το 1-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Φετφατζίδη στο 57′ που έδωσε πρόωρο τέλος στην υπόθεση πρόκρισης αφού το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν ήταν δυνατό να ανατραπεί.

Στο 65΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι του Κοντρέρας πάνω στον Ντίνα και τα επεισόδια ξανάρχισαν.

Ακόμη χειρότερα έγιναν τα πράγματα λίγο αργότερα όταν οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν.

Η αστυνομία κατάφερε να τους επαναφέρει στις εξέδρες, ο αγώνας συνεχίστηκε για λίγο αφού τα αντικείμενα συνέχισαν να πέφτουν.

Τελικά στο 88′ λόγω αντικειμένων που έπεσαν στο βοηθό το ματς-παρωδία διακόπηκε οριστικά. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του αγώνα ΑΕΚ – Καβάλα (0-0).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ντιόγκο (65’ Κοιλιάρας), Βοσκόπουλος, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Φατιόν, Βουνκ, Ουρτάδο (41’ Κοκκίνης), Ντίνας (78’ Βασιλαντωνόπουλος), Γκούρτσας.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Χολέμπας, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα (46’ Τζεμπούρ), Γκρέκο, Μασάντο (58’ Ιμπαγάσα), Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Ο Κάμπας “σκότωσε” τον Πανιώνιο – Ο…Φονέας προκρίθηκε στους “16”

ΣυνεΧίζει ακάθεκτος ο Πανθρακικός – Προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου

Πρόκριση και… καλές γιορτές – Προο-δεύει το “νέο αίμα” του Παναθηναϊκού

Επεισόδια στην Πάτρα πριν το ματς Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Βάζει “φρένο” στα σενάρια για Τζιμπούρ-Φουστέρ ο Ολυμπιακός

Ο Βαλβέρδε θέλει Τζιμπούρ στη Βαλένθια!

Φετφατζίδης όπως λέμε… Μήτρογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε