Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Χαμός” στην προπόνηση της Γαλλίας – Βαριές κουβέντες μεταξύ παικτών

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Γαλλία μπορεί να συνεχίζει στο Euro, όμως η ήττα από την Σουηδία χάλασε για τα καλά το κλίμα στην αποστολή των “τρικολόρ”.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χατέμ Μπεν Αρφά επιτέθηκε στον προπονητή του, Λοράν Μπλαν: “Βγάζεις εμένα και αφήνεις μέσα τους αντύπαρκτους” είπε ο μέσος της Νιούκαστλ αναφερόμενος στην αλλαγή του στο 59ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Σουηδία.

Ο Μπλαν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη στάση του παίκτη του, όμως ακόμη περισσότερο εκνευρίστηκε ο Σαμίρ Νασρί. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι θεώρησε ότι το σχόλιο του Μπεν Αρφά, τον “φωτογράφιζε” και η ένταση κορυφώθηκε.

Το μέρος του Μπεν Αρφά πήρε και ο Αλού Ντιαρά, κατηγορώντας τον Νασρί για αδιαφορία στα αμυντικά του καθήκοντα. Ένας από τους πιο έμπειρους Γάλλους, ο Φλοράντ Μαλουντά θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα:

“Μέσα στα αποδυτήρια ρίχνονται “πυρά” μεταξύ μας, συμβαίνουν τέτοια περιστατικά κάποιες φορές. Αλλά δεν πρέπει να μιλάμε εν θερμώ για αυτά γιατί θα βλάψουμε την Εθνική”, ενώ ο Μπλαν προτίμησε να σχολιάσει με χιούμορ το περιστατικό:

“Υπήρξε αναβρασμός, αλλά ρίξαμε τις θερμοκρασίες με ένα κρύο ντους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε