Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάνει και ο Ντιόπ τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Μανόλο Χιμένεθ, εκτός από τις γνωστές απουσίες που αντιμετώπιζε λόγω τιμωριών, είδε σήμερα πως δεν μπορεί να υπολογίζει και Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.
Πολλά είναι τα προβλήματα τα οποία έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ.
 
Εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού τέθηκε και ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημά στο χέρι που… κληρονόμησε από την αναμέτρηση με τη Λάρισα και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον «γηραιό».
 
Ο Ισπανός τεχνικός, επίσης, εκτός από τους τιμωρημένους Μανωλά, Λυμπερόπουλο (απουσίασε με άδεια από την προπόνηση του Σαββάτου), Καράμπελα και Γεωργέα δεν υπολογίζει ούτε στον Μπέρνς που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής αλλά και ο Δέλλας που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ώστε να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου.
 
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:
 
Σάχα, Αραμπατζής, Νταντόμο, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Ντρπιτς, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Έντερ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Κλωναρίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε