Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Χάνει την Λετονία ο Σαμαράς – Κάλεσε Φετφατζίδη ο Σάντος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο επιθετικός της Σέλτικ υπέστη διάστρεμμα και δεν θα μπορέσει ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Λετονία. Στην θέση του ο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά τον Φετφατζίδη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σαμαρά τουλάχιστον για το παιχνίδι με τη Λετονία, την Παρασκευή (08/10), για τα προκριματικά του EURO 2012, ενώ ο επιθετικός της Σέλτικ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με το Ισραήλ την Τρίτη (12/10).
 
Το γεγονός αυτό φέρνει για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος είχε κληθεί στην Ελπίδων αλλά ο Σάντος τον κάλεσε στην πρώτη ομάδα.
 
Με δηλώσεις του επίσημο σάιτ της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε: “Η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ό,τι πιο σημαντικό στην καριέρα ενός παίκτη. Η δική που πρόσκληση πιστεύω ότι ήρθε λόγω της σκληρής δουλειάς των τελευταίων χρόνων. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε