Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Χάνει το Μουντιάλ ο Αμανατίδης;

Ελάχιστες πιθανότητες έχει να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ο Γιάννης Αμανατίδης
Ελάχιστες πιθανότητες έχει να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ο Γιάννης Αμανατίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ότο Ρεχάγκελ προανήγγειλε ουσιαστικά τον αποκλεισμό του Γιάννη Αμανατίδη από την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής λόγω του τραυματισμού του.

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς είναι ο επιθετικός της Άιντραχτ αφού οι δύο σοβαροί τραυματισμοί που υπέστη θα του στερήσουν πιθανότατα τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Ρεχάγκελ με δηλώσεις του σε Γερμανική εφημερίδα αναφέρθηκε στον Γιάννη Αμανατίδη ενώ τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Νότια Αφρική: 

“Ο Αμανατίδης έχει υποστεί δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν πολύ καιρό εκτός γηπέδων και ακόμη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί. Συνεπώς είναι δύσκολο να αγωνιστεί σε μία τόσο δύσκολη διοργάνωση, αυτό είναι ξεκάθαρο. Πάντως θα καθίσουμε κάτω και θα μιλήσουμε ξανά.”

Δίπλα στην Εθνική θα βρεθεί ο Γαλανόλευκος Φάρος

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ανακοίνωσε ότι ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει διαθέσιμες για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την πορσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. 

“Ο Γαλανόλευκος Φάρος προσπαθεί, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, να είναι πάντα δίπλα στους διεθνείς μας και με την βοήθεια της φωνής του να τους οδηγεί σε επιτυχίες. Δεν λείψαμε ποτέ από τις δύσκολες μάχες που έδωσαν .Έτσι και τώρα, δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε παρόντες στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ της ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. Όπως βλέπετε μέσα από το σάιτ μας ανακοινώθηκαν 7 διαφορετικές εκδρομές για την Ν.ΑΦΡΙΚΗ.

Προσπαθήσαμε να υπάρχουν σωστές τιμές για τον Έλληνα φίλαθλο που θέλει να ακολουθήσει την Εθνική μας στην Ν.ΑΦΡΙΚΗ .Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. Απόδειξη για αυτά που λέμε, όλοι εσείς που μας αγκαλιάσετε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος.

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις , για την εκδρομή από 8 έως 25 ΙΟΥΝΙΟΥ [Ν.ΚΟΡΕΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ] υπάρχουν 10 Θέσεις, για την εκδρομή από 11 έως 25 ΙΟΥΝΙΟΥ [Ν.ΚΟΡΕΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ] υπάρχουν 14 Θέσεις, για την εκδρομή από 11 έως 20 ΙΟΥΝΙΟΥ [Ν.ΚΟΡΕΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ]υπάρχουν 6 θέσεις και για την εκδρομή από 15 έως 25 ΙΟΥΝΙΟΥ [ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ] υπάρχουν 20 θέσεις.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος ευχαριστεί όλους εσάς που τον εμπιστευτήκατε για να ακολουθήσετε μαζί μας την ΕΘΝΙΚΗ μας στα τελικά της Ν.ΑΦΡΙΚΗΣ. Σας υπόσχεται ότι η αγάπη που υπάρχει από το σύλλογο μας για την ΕΛΛΑΔΑ μας δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, όσα προβλήματα και αν βρούμε στο δρόμο μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε