Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάνει τον Πανιώνιο ο Μάκος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο μέσος της ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική στην πρωινή προπόνηση της παρασκευής και δούλεψε στο γυμναστήριο.
Εκτός “μάχης” για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσει στην ποδοκνημική. Ο Έλληνας μέσος δούλεψε στο γυμναστήριο και ήδη ο Νίκος Κωστένογλου καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς αυτόν για την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”.
 
Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Γεωργέας έκανε φυσιοθεραπεία, ενώ ο Νίκος Εγγλέζου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
 
Πλέον, ελλείψει και του τραυματία Νίκου Γεωργέα, που ακολουθεί φυσιοθεραπεία, ο Αντώνης Ρίκκα και ο Φαμπιάν Βάργκας αναμένεται να είναι τα δύο κεντρικά χαφ στο ερχόμενο παιχνίδι.
 
Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης γυμνάστηκαν κανονικά στα Σπάτα, στην προπόνηση που ξεκίνησε στις 11:00.
 
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με μια τελευταία προπόνηση στις 17:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε