Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χανιά: Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σύνθημα «παίζουμε στο γήπεδο της αλληλεγγύης για να μην παίζει κανείς μπάλα στις ζωές μας», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων…

ο αγώνας αλληλεγγύης ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών «Hasta La Victoria Siempre» και στο Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης. Η ομάδα των παλαιμάχων και καλλιτεχνών με γκολ των Κάκου και Παυλίδη πήρε την νίκη με 2-0.

Με τη ‘Hasta La Victoria Siempre’ αγωνίσθηκαν οι: Νίκος Σαργκάνης, Σάββας Κωφίδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Βασίλης Λέκκας, Τάσος Κάκος, Ηλίας Πουρσανίδης, Κυριάκος Μιχαηλίδης, Γιάννης Παυλίδης, Νίκος Μάλλιαρης Κώστας Μπατσινίλας Γιάννης Δαμανάκης Προπονητής ήταν ο Σάββας Παπάζογλου και… εμψυχωτής ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης.

Μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σπλάντζιας, εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Κοινωνία και ποδόσφαιρο.»

«Με αυτή μας την παρουσία δίνουμε μια διάσταση σε πανελλαδική εμβέλεια μιας και το ποδόσφαιρο απασχολεί ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, ώστε να κατοχυρωθεί αυτή η πρωτοβουλία σε πανελλήνιο επίπεδο και να υπάρξει μια αρμονική συμβίωση με ανθρώπους που έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν μαζί με τους Έλληνες σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ζωής μας και αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που μας πλήττει βάναυσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάλλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Μεταξύ των διοργανωτών του αγώνα ήταν και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού και μάλιστα το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε