Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Βόμβες μολότοφ σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αστυνομία έκανε 24 προσαγωγές και τρεις συλλήψεις έπειτα από έφοδο στα γραφεία του συνδέσμου στο κέντρο της πόλης.

Τρεις Χανιώτες ηλικίας 29 και 40 ετών συνελήφθησαν χθες το βράδυ στις 8, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Οι αστυνομικοί για να μπουν στα γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ανέβηκαν από την ταράτσα διπλανού κτιρίου καθώς στην είσοδο του συνδέσμου υπήρχε λουκέτο και μία βέργα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση προσήχθησαν 24 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο 17χρονοι. Έπειτα από την εξακρίβωση των στοιχείων τους συνελήφθησαν τελικά μόνο οι τρεις προαναφερόμενοι.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τέσσερις εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ), αποτελούμενοι από πλαστικές φιάλες νερού με βενζίνη και πάνω σε αυτές ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία μεγάλες κροτίδες κινεζικής κατασκευής. Ένα σωστικό καπνογόνο, ένα σφυρί θραύσης υαλοπινάκων, ένα σφυρί-βαριοπούλα, ένας λοστός σιδερένιος, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών, ένα αυτοσχέδιο πιστόλι – στυλό εκτοξεύσεως φωτοβολίδων, ένα πλαστικό μπιτόνι 4 λίτρων με βενζίνη, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και ένα αυτοσχέδιο χωνί το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το γέμισμα των φιαλών με βενζίνη.

Νωρίτερα, είχε δημιουργηθεί ένταση με φιλάθλους της ΑΕΚ, που έβγαιναν από το κλειστό γυμναστήριο όπου παρακολουθούσαν τον τελικό αγώνα κυπέλου χαντ μπολ μεταξύ ΑΕΚ και Βριλησσίων, και τους οπαδούς του Παναθηναικού που παρακολουθούσαν τον τελικό μπάσκετ στο σύνδεσμο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε