Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χάνονται οι Ελπίδες πρόκρισης – Έχασε η Εθνική απ’τη Γερμανία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Εθνική Ελπίδων είχε εξ αρχής δύσκολο έργο κόντρα στη Γερμανία που μετρούσε 7 νίκες σε ισάριθμα ματς και τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα όταν έμεινε με 10 παίκτες από το 37΄. Τελικά η Ελλάδα ηττήθηκε με 1-0 και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η αποβολή του Τριανταφυλλάκου στο 37′ αποδείχθηκε κομβική στην αναμέτρηση που έγινε στο Χάλε. Οι Γερμανοί με το γκολ του Φουνκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και τη λάθος εκτίμηση του Καπίνο πήραν την όγδοη νίκη τους και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση.

Η Εθνική έχει ακόμη τρεις αγώνες με Σαν Μαρίνο, Βοσνία και Κύπρο αλλά η πρόκριση δεν είναι στα χέρια της αφού Λευκορωσία και Βοσνία που είναι πάνω από αυτή στη βαθμολογία έχουν και ματς λιγότερο αυτή τη στιγμή.

Γερμανία (Ράινερ Αντριόν): Τερστέγκεν, Γιούνγκ, Κίρχοφ, Νόιμαν, Γιάντσκε, Φουνκ, Ρούντι (89’ Χόρνσου), Γκουντογκάν, Εμλάπα, Λασόγκα (78’ Μπάιστερ), Έσβαιν (86’ Φόλαν). 

Ελλάδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Καπίνο, Σκόνδρας, Κουρμπέλης, Ποτουρίδης, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης (83’ Αποστολόπουλος), Βλαχοδήμος, Πέτσος, Τριανταφύλλου, Μαυρίας (67’ Γιαννιώτας), Βέλλιος (71’ Γιάννου) 

Η βαθμολογία: 

Γερμανία 24 (8) 
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 10 (6) 
Λευκορωσία 10 (6) 
Ελλάδα 9 (7) 
Κύπρος 6 (7) 
Σαν Μαρίνο 0 (6)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε