Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Χ”άρηκε η Δόξα – 6 αγώνες χωρίς νίκη ο Πανιώνιος

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι Δραμινοί ήθελαν να αποφύγουν την ήττα στην πρεμιέρα τους στη Σούπερ Λίγκα και τα κατάφεραν αποσπώντας λευκή ισοπαλία από τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο.

Σε ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες Δόξα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν απογοητευμένοι από το γήπεδο μιας και για 6ο σερί αγώνα δεν πανηγύρισαν τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ανέτοιμοι ακόμη, κάτι που είναι λογικό μιας και μέχρι πριν 20 ημέρες δεν ήξεραν σε ποια κατηγορία θα παίζουν και σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι με το βαθμό.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς με την κεφαλιά του Κούτσι στο 77′ να φεύγει άουτ αν και ο Σερεμέτ ήταν εξουδετερωμένος.

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Κόστα, Κανακούδης, Λίμα (78′ Τοπούζης), Μπριλλάκης, Ψυχογιός, Σοϊλέδης (91′ Κατσικογιάννης), Στεργιανός (71′ Πιτσώκος)

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Όμο (8′ Αναστασόπουλος), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (88′ Κολοβός), Σάμαρης (72′ Μιλοβάνοβιτς), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σέμπρι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε