Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Χαριστέας: Δεν άξιζα να είμαι στην Εθνική πέρυσι – Χιώτης: Ρωτήστε τον Ρεχάγκελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά ενόψει του κρίσιμου ματς με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012. “Νέα” πρόσωπα οι Χαριστέας, Χιώτης και Γκέκας. Διαβάστε τι είπαν οι δύο πρώτοι.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Όπως ήταν λογικό τα φλας στράφηκαν στους… παλιούς γνώριμους Χαριστέα, Γκέκα και Χιώτη που επέστρεψαν στην Εθνική ομάδα. Με εξαίρεση τον επιθετικό της Άιντραχτ που δεν θέλησε να μιλήσει οι άλλοι δύο αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Κροατία.
 
Ο επιθετικός του Παναιτωλικού που πήρε αρχικά τον λόγο τόνισε:”Δεν άξιζα να είμαι πέρυσι στην Εθνική ομάδα. Για τη επιστροφή μου απέδωσε η δουλειά μου σε όλο το τελευταίο διάστημα και επιστρέφω σε μία ομάδα που με την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω. Η Εθνική ομάδα έχει το μέταλλο να παίρνει παιχνίδια σαν αυτό με την Κροατία”.
 
 
Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ υπογράμμισε: “Ο προπονητής μου που με εμπιστεύτηκε με αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αν με επιλέξει να παίξω, ώστε η Εθνική να πετύχει τους στόχους της”.
 
Σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τόνισε: “Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια τα παρακολουθεί περισσότερος κόσμος και σε αυτά δείχνεις την πραγματική σου αξία. Η Εθνική θα τα καταφέρει. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνει. Μπορούμε τη νίκη”.
 
Ο Έλληνας τερματοφύλακας απάντησε και σε ερώτηση για το αν εκτιμά πως η κλήση του άργησε: “Όταν κρίνει ο προπονητής ότι είμαι κατάλληλος για να προσφέρω στην ομάδα θα με καλέσει. Αυτή τη στιγμή πίστευε ότι αξίζω και με κάλεσε” ενώ όταν ρωτήθηκε για το διάστημα που δεν ήταν στις επιλογές για την Εθνική απάντησε: “Για πριν, το ξέρει ο προηγούμενος, ο κύριος Ρεχάγκελ”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε