Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χαριστέας: Είχα πρόταση από την ΑΕΚ

Πρόταση από τους κιτρινόμαυρους αποκάλυψε ο Χαριστέας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο επιθετικός της εθνικής ομάδας σκέφτεται όλο και λιγότερο την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για την εθνική ομάδα, την πρόταση της ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να κλείσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

 
Οι σημαντικότερες ατάκες της συνέντευξης του Άγγελου Χαριστέα:
 
“Πιστεύω ότι η Εθνική είναι μονίμως το εξιλαστήριο θύμα. Ο Τύπος δεν… αγγίζει τόσο εύκολα τους συλλόγους για να κάνει κριτική, ενώ, και να συμβεί, δεν είναι καθολική αμφισβήτηση, αφού υπάρχουν οπαδικές προτιμήσεις ακόμη και στις εφημερίδες. Ενώ για την Εθνική μπορούν να γράψουν όλοι μαζί και να ξεσπάνε.

Ένας να κάνει την αρχή και να δημιουργήσει ένα ρεύμα, οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν αμέσως. Και αν αυτός ο ένας αρχίσει ξαφνικά να αποθεώνει την Εθνική Ομάδα, οι ίδιοι που σε υποτιμούσαν και σε έκριναν θα γράφουν ότι είσαι ήρωας

 
 
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη για τα όσα έχει πετύχει η Εθνική Ομάδα της τα τελευταία χρόνια. Κατακτήσαμε το Euro, πήγαμε στην ίδια διοργάνωση το 2008, έστω και αν αποτύχαμε, και τώρα επιστρέφουμε σε ένα Μουντιάλ ύστερα από δεκαέξι χρόνια. Είναι λίγα όλα αυτά; Εγώ, προσωπικά, και με βάση τις υποδομές που υπάρχουν στη χώρα νιώθω ότι έχουμε κάνει τεράστια υπέρβαση.

Αλλά δεν σταματούν οι φιλοδοξίες μας. Θέλουμε να μας χωνέψει για τα καλά το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Να καταλάβει ότι -με την είσοδο νέων παικτών στην Εθνική- θα έχουμε διάρκεια και θα είμαστε παρόντες στα μεγάλα ραντεβού.

 
 
Πολλές φορές δεν θυμάμαι  πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα. Έριξα μαύρη πέτρα, μου φαίνεται. Μου λείπει η Ελλάδα, τα απλά και καθημερινά πράγματα. Ευτυχώς, όμως, είμαι μαζί με την γυναίκα μου και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί! Σκέφτηκα στο παρελθόν να επιστρέψω στην Ελλάδα, είχα και μια πρόταση από την ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν προχώρησε.

Τώρα πια το σκέφτομαι όλο και λιγότερο, αν και έλεγα ότι ήθελα να κλείσω την καριέρα μου σε μια ελληνική ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε