Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χατζηχρήστος: Ο Ντέμης ή αγαπά την ΑΕΚ ή φοβάται

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΑΕΚ μίλησε ο Δημήτρης Χαζτηχρήστος τονίζοντας πως η λύση είναι να σκύψει ο κόσμος πάνω από τα προβλήματα. Τι είπε για Ντέμη, Νοτιά, Παππά και Αδαμίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα”:

“Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει τις δυσκολίες. Δεν τα έλεγα διότι δεν είμαι λάτρης της κινδυνολογίας, αλλά βιώνοντας μια κατάσταση από μέσα είχα συνειδητοποιήσει ότι θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ανεύρεσης προσώπων που να μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα σε ήρεμα νερά.

Δυστυχώς η επισήμανση δεν εισακούστηκε από κανέναν. Ακόμη και τώρα, δεν σταματώ να φωνάζω πως αν δεν σκύψει ο κόσμος πάνω στην λύση του προβλήματος με τη μαζική παρουσία η περίπτωση του μπάσκετ θα μας προσδιορίσει και στο ποδόσφαιρο. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ο κόσμος, τόσο λιγότερο θα στεναχωριέται”.

Αναφορικά με την παρουσία των Παππά και Νοτιά, τόνισε: “Όποιος προσφέρει στην ΑΕΚ, πρέπει να της προσφέρει για πάντα. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν μια πονεμένη ιστορία. Έβαλαν λεφτά που δεν έπιασαν τόπο και έφαγαν ουκ ολίγο βρίσιμο. Το χειρότερο είναι ότι δεν στήριξαν ούτε τον Αδαμίδη που ήταν δική τους επιλογή.

Τον άφησαν μόνο του να τρέχει και να αναγκάζεται να διαλύσει αγωνιστικά την ομάδα, για να εξοικονομήσει χρήματα και να επιβιώσει η ΑΕΚ. Είναι υποχρεωμένοι τώρα πια να την σώσουν, δίνοντας της λύση βιώσιμη, μακροχρόνια και όχι παροδική. Απαγορεύεται οι άνθρωποι από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον και η ζωή της ομάδας να βρίσκονται μακριά της”.

Για την καθυστερημένη αντίδραση της Original: “Η Original αντιδρά πάντα όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Όταν αντιδρά νωρίτερα, αυτοί που τώρα της χρεώνουν καθυστέρηση τη χαρακτηρίζουν συμμορία και οργάνωση αλητείας. Ξέρει πότε θα αντιδράσει, με ποιο τρόπο και κυρίως όχι καθ’ υπόδειξιν των ΜΜΕ. Πάντως από όσους θεωρούν ότι καθυστερήσαμε δεν είδα κάποια ευαισθητοποίηση. Αν τα κριτήρια τους ήταν αγνά, θα έπρεπε να τους έχουμε στο πλευρό μας”.

Για τις κινήσεις του Ντέμη Νικολαϊδη τον τελευταίο καιρό: “Δεν βλέπω άμεση επάνοδο Νικολαϊδη. Βλέπω έμμεση ευαισθητοποίηση, η οποία οφείλεται ή στην πολλή αγάπη ή στον υπερβολικό φόβο. Μόνο ο ίδιος το ξέρει. Κι όταν λέω φόβο, δεν εννοώ τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά τις ευθύνες του επειδή έχει διατελέσει πρόεδρος.

Άλλωστε το ξεκαθάρισε πως έχει καταστραφεί και αυτός από την ΑΕΚ. Για όσους θυμούνται καλά, ήμουν από τους λίγους που ήταν αντίθετοι με τη φυγή του, διότι αυτό που δημιούργησε έπρεπε να το υπερασπιστεί και να το επωμιστεί. Τον βόλεψαν τότε μια χαρά οι αποδοκιμασίες του κόσμου τις οποίες είχε επικαλεστεί. Η αλήθεια για την φυγή του κρύβεται στα πρόσφατα λόγια του: Ότι δεν τον ήθελαν οι μέτοχοι”.

Το μερίδιο που αναλογεί στην διοίκηση Αδαμίδη: “Ο Σταύρος στην αρχή τα πήγε καλά. Όπως συμβαίνει όμως σε τέτοιου είδους συμπτώσεις, όταν δηλαδή μπλέκεται κάποιος με την εξουσία και το κουμάντο, αν δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένος το πιθανότερο είναι να χάσει την μπάλα.

Οι μέτοχοι τον εγκατέλειψαν, στηρίχτηκε ελάχιστα και το χειρότερο είναι πως όταν του λέγαμε με τον Κώστα και τον Βασίλη να παραιτηθεί για να πιέσει έτσι το Νοτιά και τον Παππά μας κοίταζε σαν εξωγήινους. Όσο και αν τον χτυπάμε όμως, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πιο πολλά λεφτά η Ερασιτεχνική τα πήρε επί των ημερών του. Θέλω να πιστεύω όχι από φόβο αλλά από σεβασμό και κατανόηση”.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ κεκλεισμένων των θυρών: “Το ότι παίζουμε σήμερα χωρίς κόσμο για μένα τουλάχιστον είναι ό,τι χειρότερο αφενός για την αίγλη και την ιστορία της ΑΕΚ, αφετέρου δυστυχώς διότι ενισχύεται ο φόβος μου πως όλα αυτά περί καινούργιων προσώπων είναι… μπαρούφες.

Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά να θέλει κάποιος να πάρει έπειτα από λίγο καιρό την ΠΑΕ, διαθέτοντας 5,10 και 20 εκατ. και να την αφήνει να ξευτιλίζεται με ασφράγιστα εισιτήρια και απλήρωτους παίκτες”.

Για το τι περιμένει στο εγγύς μέλλον: “Εγώ περιμένω τους υπάρχοντες μετόχους και κατά κύριο λόγο τον κ. Νοτιά αλλά και τους Supporters- που ακόμη ψάχνω να βρω για ποιο λόγο πήραν τις μετοχές αφού θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου καλοπροαίρετο και να μην πιστεύω ότι τους δημιούργησε ο Παππάς για να την κάνει.

Άφραγκους, μετόχους δεν θέλουμε. Περιμένω να πάρουμε την αδειοδότηση, να μην πουλήσουμε κανέναν παίκτη, να πάρουμε καλούς και καινούργιους και όχι παλτά, για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στον πονεμένο κόσμο της ΑΕΚ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε