Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Χάβος: Μπορούμε να περάσουμε μέσα στη Ρωσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ παρά την ήττα στην Τούμπα εξέφρασε ο τεχνικός του “δικεφάλου” στους παίκτες του.

“Έχω εμπιστοσύνη σε σας και στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε μέσα στη Μόσχα. Η ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο 25λεπτο, αλλά μετά το γκολ έπεσε η ψυχολογία σας και χάσαμε Εάν παίζαμε όπως συνήθως στη Τούμπα θα κερδίζαμε το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορούμε να προκριθούμε και μέσα στη Ρωσία” τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στους παίκτες του.
 
 
 
Η προπόνηση του Σαββάτου έγινε σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα στην Μίκρα ώστε οι παίκτες του ΠΑΟΚ να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα για τις συνθήκες που θα συναντήσουν στην Μόσχα.
 
Ο Χάβος θα παρατάξει επιθετικό σχήμα στη Μόσχα, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε ένα γκολ για να πάει το ματς τουλάχιστον στην παράταση. Καταρχάς θα «παίξει» με καθαρό 4-4-2, ενώ σε επίπεδο προσώπων δυο θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με την 11άδα του πρώτου αγώνα: αντί του Ίβιτς θα παίξει ο Αθανασιάδης ή ο Μουσλίμοβιτς. Ένας εκ των δυο θα είναι ο παρτενέρ του Σαλπιγγίδη, ενώ τη θέση του Τσουκαλά στη δεξιά πλευρά πιθανότατα θα πάρει ο Ελ Ζαρ, κάνοντας ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα.
 
 
 
Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Βιεϊρίνια θα παίξει αριστερά, οι Γκαρσία και Βιτόλο στα αμυντικά χαφ, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο και Κοντρέρας, με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Χαλκιάς, λόγω του αιματώματος στο δικέφαλο, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Φωτάκης, Γεωργίου και Σταφυλλίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε