Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάβος: Μπορούμε το αποτέλεσμα που θέλουμε – Τσουκαλάς στη θέση του Γκαρσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την επιβράβευση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, πήραν οι παίκτες των Θεσσαλονικέων, αναφορικά με την προσπάθεια τους στον αγώνα με την ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό πάντως να τονίζει πως περιμένει ανάλογη προσπάθεια και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τσουκαλάς ο… αντι-Γκαρσία.
Ο τεχνικός του “δικεφάλου του Βορρά” έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: “Το παιχνίδι το πήρατε με την μαγκιά σας. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστικότητα θα δείξετε και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.
 
Στην προπόνηση πήρε μέρος μετά από αρκετό καιρό και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βόσνιος φορ θα επιστρέψει στην αποστολή, αφού λόγω του τραυματισμού έχασε αρκετές προπονήσεις.
 
Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα πλάνα του Χάβου, όπως αυτά προέκυψαν μέσα από την προπόνηση της Παρασκευής (20/5), ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Μπροστά από τον Κώστα Χαλκιά που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να αγωνιστούν, από αριστερά προς τα δεξιά, οι Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο.
 
Αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Τσουκαλάς, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Γκαρσία. Επιθετικός μέσος θα αγωνιστεί ο Γιώργος Φωτάκης σε ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) με τον Στέφανο Αθανασιάδη να παίρνει θέση στον κορυφή της επίθεσης ως αιχμή του δόρατος.
 
Οι τελικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού θα φανούν το Σάββατο (21/5) στην τελευταία προπόνηση, πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Αθήνα. Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψουν -μετά από εντολή του Χάβου- ο τραυματίας Ιβιτς και ο τιμωρημένος Γκαρσία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ενότητα της ομάδας σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή των πλέι οφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε