Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χάβος: Θα παίξουμε επιθετικά για να πάρουμε τη νίκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στην Μπριζ και ξεκαθάρισε ότι θα παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς την ομάδα για να πάρει τη νίκη…

που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Δικέφαλος προέρχεται από εντός έδρας ήττα αλλά αυτό θεωρεί ο Μάκης Χάβος ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ:

“Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι θετική. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αύριο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, που θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κακή εικόνα που έχει μέχρι τώρα στους ομίλους. Στο παιχνίδι επανέρχονται ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αλλά ακόμη έχουμε προβλήματα τραυματισμών.

Η Μπριζ δεν παύει να είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, παίζει χωρίς σκοπιμότητες και χρειάζεται προσοχή.

Σε όλα τα παιχνίδια πας για το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, αλλά πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε θα παίξουμε και καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι έχουμε μία ήττα μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι έχουμε παιχνίδι γρήγορα μετά το ματς της Κυριακής.
 
Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο αποδίδει καλά σε όλα τα ματς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε