Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χιμένεθ: Δεν αξίζετε τη φανέλα της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ισπανός τεχνικός ήταν έξαλλος με κάποιους παίκτες του μετά το ματς με τον Ατρόμητο και προανήγγειλε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Θα πάρω μέτρα με κάποιους παίκτες! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάποιοι να τα δίνετε όλα στα ντέρμπι και να αδιαφορείτε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Για κάποιους από εσάς ο χρόνος τελείωσε! Δεν θα πάρετε άλλη ευκαιρία. Είχατε ήδη πολλές και δείξατε ότι δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ! Έχετε τελειώσει για μένα!”, ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και εξατομικευμένα στους παίκτες από τους οποίους είχε παράπονα.

“Ο Ρότζερ, για παράδειγμα, ήταν προφανές ότι ήταν αδιάφορος. Σε άλλα ματς δίνεις 3-4 κάθετες, σήμερα (σ.σ.: χθες) δεν έκανες τίποτα, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν είχες διάθεση να κάνεις κάτι. Σας έχω ξαναπεί, μπορώ να καταλάβω ότι μια φορά δεν σας βγαίνει το παιχνίδι. Καλύψτε το με τη διάθεσή σας”, είπε ο Χιμένεθ, ο οποίος είχε παράπονα και από τον Ντιόπ: “Δεν επιτρέπεται να ενεργείς τόσο έμπειρος παίκτης έτσι, όταν έχεις ήδη κάρτα”, αλλά και από τον Γιάχιτς για τη φάση της ισοφάρισης: “Ο αντίπαλος επιθετικός έχει όλον τον χρόνο και την άνεση να σεντράρει. Γιατί δεν τον μαρκάρεις; Γιατί κάθεσαι και τον βλέπεις;”. Με αφορμή το γκολ αυτό, ο Χιμένεθ γενίκευσε: “Μέχρι πότε θα τρώμε τέτοια χαζά γκολ; Έχουμε δεχτεί ήδη αρκετά αστεία γκολ. Ξέρετε πόσους βαθμούς θα είχαμε αν παλεύατε τα ματς με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Καβάλα και Ατρόμητο, όπως παλέψαμε στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;”.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πόρτα της εξόδου σε πρώτη φάση βρίσκονται οι Πατσατζόγλου, Έντερ, Νταντόμο και Γκερέιρο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε