Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χιμένεθ: Δεν είμαι χαζός, είμαι ρεαλιστής!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τους παίκτες που θα ήθελε στην ομάδα και για αυτούς που μπορεί να πάρει, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Λάρισα. Μέσα ο Δέλλας, εκτός οι Σάχα και Τζιμπούρ. “Κόπηκε” ο Λουσέν!

Ο τεχνικός της Ένωσης σχολίασε τα δεκάδες ονόματα συμπατριωτών του ποδοσφαιριστών που γράφονται στον Τύπο και είπε: “Θα είμαι ρεαλιστής. Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που αν έρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο”.
 
“Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση”.
 
Μιλώντας συγκεκριμένα για τον Χουάν Κάλα της Σεβίλλης, σημείωσε: “Ψάχνουμε να βρούμε παίκτη τύπου Κάλα και θα το κάνουμε δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές. Αν αυτοί που δοκιμάσουμε δεν μας κάνουν, θα κοιτάξω τις ακαδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι χαζός, είμαι ρεαλιστής”.
 
Για το παιχνίδι με τη Λάρισα σχολίασε: “Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Και με διαφορά η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερη από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Να μην αναπαυθούμε λοιπόν και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι”.
 
Για το νικηφόρο σερί που «κόπηκε» στο Περιστέρι είπε: “Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική απώλεια. Αλλά παίζοντας με 10 παίκτες δεν χάσαμε και αυτό είναι το μόνο θετικό που μας έμεινε. Θεωρώ ότι προηγουμένως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με Χάιντουκ, σκοράροντας αρκετές φορές και μια νίκη σημαντική με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε το σερί και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή”.
 
Όσο για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του; “Αν θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, που αυτό επιδιώκουμε, δεν μπορούμε να έχουμε δύο πρόσωπα, αλλά δυστυχώς αυτό εμφανίζεται. Πρέπει να πάμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αλλά ως άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε λάθη και να χάνουμε”.

Κόπηκε ο Λουσέν

Ο προπονητής της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Πίτερ Λουσέν. Ο Χιμένεθ αποκάλυψε πως ο παίκτης δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και η “Ένωση” δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του.
 

Με Δέλλα αλλά χωρίς Σάχα, Τζιμπούρ κόντρα στη Λάρισα

 
Η τελευταία προπόνηση της “Ένωσης” πριν από το ματς με τη θεσσαλική ομάδα ολοκληρώθηκε το Σάββατο στα Σπάτα. Ο Σάχα έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμναση υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Τζιμπούρ ασκήσεις ενδυνάμωσης. Με την ομάδα προπονήθηκαν οι υπό δοκιμήν Λουσέν και Ντρπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ. H αποστολή: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκος, Λαγός, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε