Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Χιμένεθ: Επιβιώνεις ή πεθαίνεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την σημασία που έχει για την ΑΕΚ τόσο ο προημιτελικός με τον Παναθηναϊκού όσο και γενικότερα ο θεσμός του Κυπέλλου, επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός που υποστήριξε πως όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Εκτός και ο Γκέντσογλου. Δημοσιεύθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος.
Στην δημοσιότητα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών

Εκτός και ο Γκέντσογλου

“Πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι κάτι άλλο και το κύπελλο κάτι το διαφορετικό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η πρόκριση κρίνεται μετά από 180 λεπτά αγώνα. Δεν υπάρχουν οι βαθμοί. Υπάρχει αποκλεισμός. Επιβιώνεις ή πεθαίνεις. Είναι αλήθεια πως οι νίκες σε δυναμώνουν. Είναι το καλύτερο βάλσαμο που γνωρίζω. Δεν χωράει αμφιβολία πως δεν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Είμαι ευχαριστημένος με την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Ακόμα κι αν υπάρχουν οι συνθήκες των τραυματισμών που μας επηρεάζουν αρκετά. Οι απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός απασχολεί τον συνάδελφο μου εκεί. Με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα. Να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Από μόνο του το παιχνίδι είναι ένα κίνητρο. Το να αισθάνεσαι τον κόσμο γύρω σου, σε βοηθάει πολύ. Επειδή έχω παίξει κι εγώ μπάλα, όσο και να φωνάζει ο κόσμος, την μπάλα την κινούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Ξέρω πως το κλίμα θα είναι εχθρικό, αλλά για μένα αυτό είναι κίνητρο. Δεν νομίζω πως το αυριανό αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που να καθορίσει την πρόκριση, εκτός αν είναι ένα αποτέλεσμα καταστροφικό. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι”, ήταν αρχικά η τοποθέτηση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό με γηπεδούχους τους “πράσινους”.

 
Για τα μεταγραφικά ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: “Δουλεύουμε και λίγο κόντρα στον χρόνο. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση. Θα έρθουν εκείνοι που πρέπει να έρθουν. Η αλήθεια είναι πως από τότε που έχω έρθει, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι αυτές τις μέρες. Και ήρθαν χωρίς μεταγραφές. Αν έρθουν μεταγραφές, καλώς να έρθουν. Αλλιώς θα χειριστούμε το υλικό που έχουμε με τον καλύτερο τρόπο”, ενώ για την υπόθεση Μίτσελ, αρκέστηκε να πει: “Το θέμα το χειρίζεται ο κύριος Γκρέταρσον. Νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο”.
 
Τέλος ο Χιμένεθ τοποθετήθηκε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο: “Ο Μπλάνκο είναι ένας παίκτης που ήταν και θα είναι ένας σημαντικός. Αλλά έχουμε πει πως κανείς προπονητής δεν μπορεί να υποθηκεύσει την ομάδα. Θεωρώ πως ο Μπλάνκο δουλεύει καλά, κάνει καλά την δουλειά του και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να μείνει εδώ. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και οι δυο πλευρές θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία. Αλλά όταν υπάρχουν συμφέροντα, είναι δύσκολο να φέρεις τις δυο πλευρές σε συμφωνία”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε