Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Χιμένεθ: Φταίμε εμείς για κάτι που έκαναν κάποιοι… βάνδαλοι;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Αιχμές για την τιμωρία που επεβλήθη στην ΑΕΚ και η οποία την αναγκάζει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ χωρίς τους φιλάθλους της, άφησε ο τεχνικός της Ένωσης.

 Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκού ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε ακόμα στη συνεχή βελτίωση στην απόδοση των παιχτών του, μίλησε για την κούραση που υπάρχει από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή του για την ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου

 
Συγκεκριμένα, ο Χιμένεθ μίλησε:
 
Για το παιχνίδι: «Ήταν μια θετική αξιολόγηση της ομάδας με έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε νίκη. Μπήκαμε μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς, ελέγξαμε το κέντρο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Ένα ανθρώπινο λάθος, όμως, έφερε την ισοφάριση.
 
Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλό παιχνίδι και είχε ευκαιρίες. Κι εμείς, όμως, είμαστε πολύ καλοί με τάξη στο παιχνίδι μας, ελαστικοί τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα υπάρχει καλύτερη διάθεση για βελτίωση. Είναι, όμως, κρίμα που τα παιχνίδια συνεχόμενα, γιατί οι ποδοσφαιριστές σίγουρα είναι κουρασμένοι. Και, κυρίως, το πρόβλημα φαίνεται όταν έχεις απώλειες. Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες».
 
Για το τι θα συμβεί αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει την Κυριακή στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα δυσκόλευε η κατάσταση και βεβαίως αυτό που με πονάει και με στενοχωρεί είναι ότι είχαμε μόνο ένα παιχνίδι που αισθανθήκαμε ότι παίζουμε εντός έδρας, αφού στα υπόλοιπα δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε με κόσμο.
 
Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης, αλλά κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει πώς σε έναν τελικό Κυπέλλου που δεν είμαστε καν γηπεδούχοι, εκτός από τη μεγάλη οικονομική ποινή, είμαστε εμείς υπεύθυνοι γι αυτό που κάνανε κάποιοι βάνδαλοι και μας στερούν το δικαίωμα να έχουμε τον κόσμο.
 
Αυτό είναι πέρα από τη λογική και κάνουν ζημιά στο ποδόσφαιρο. Ξέρουν ποιοι τα κάνουν, να τους βρουν και να τους διώξουν από τα γήπεδα. Έτσι θα επιστρέψουν και οι καλοί φίλαθλοι. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, αφού έχει περισσότερους βαθμούς και θα παίξει χωρίς κόσμο εκτός έδρας, ενώ εμείς στην Τούμπα θα έχουμε και την πίεση του κόσμου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε