Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χιμένεθ: Μας κυνηγάνε όλοι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Σιδηρόπουλου τα έβαλε ο προπονητής της ΑΕΚ, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Επίσης ο Ισπανός τεχνικός άφησε αιχμές και για τη συμπεριφορά των άλλων ομάδων των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.
 
“Είχαμε διάθεση, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή ακόμη και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες. Στα μεταξύ μας παιχνίδια πιστεύω πως η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο ακόμη και σήμερα που δεν κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΚ έχει 1.5 εκατομμύριο κόσμο στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να έρθουν στο γήπεδο γιατί οι παίκτες τα δίνουν όλα. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Μας κυνηγάνε όλοι. Πήραμε το Κύπελλο και πρέπει να βγούμε τελευταίοι γιατί κάποιος θα μείνει εκτός Ευρώπης.
 
Για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου: “Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σχολιασμού της δουλειάς του διαιτητή. Αν μιλήσω, μπορεί να πω κάτι που ίσως να μετανιώσω αργότερα. Θα δω πολλές φορές ακόμη αυτό παιχνίδι. Δαγκώνω τη γλώσσα μου και δεν λέω τίποτα για τους διαιτητές.”
 
Για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, δεν έχω τίποτα εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Θαυμάζω τον ΠΑΟΚ, όχι όλους τους παίκτες του, έχει πολύ καλό κόσμο και παίκτες και τον σέβομαι.”
 
Για την εικόνα της ομάδας του στα πλέι οφ μέχρι τώρα: “Το μόνο που λέω είναι ότι κάνουμε καλά πλέι οφ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο γιατί ήμασταν καλύτεροι. Σήμερα χάσαμε δίκαια, ακόμη και με δέκα παίκτες. Απλά αν η ΑΕΚ πάρει τα πλέι οφ, επαναλαμβάνω, χάνεται μία θέση στην Ευρώπη, για τις ομάδες που παίζουν στη διαδικασία.”
 
Για το ποια ομάδα κρίνει ότι θα βγει πρώτη στα πλέι οφ: “Αν τέλειωναν τώρα τα πλέι οφ θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Δεν τέλειωσαν, όμως. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς και εμείς θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Αν χάσουμε δεν εξαρτάται από εμάς, αν κερδίσουμε, όμως περιμένουμε και το λάθος του ΠΑΟΚ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε