Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χιμένεθ: Μεγάλη μεταγραφή ο Γκούντιονσεν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ τοποθετήθηκε κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Τόπλιτσε της Σλοβενίας, για τον Ισλανδό επιθετικό και την επικείμενη μεταγραφή του στην Ένωση, τονίζοντας ότι τα δεδομένα αλλάζουν εάν υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Χιέμενεθ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γκουντγιόνσεν και αμέσως έβαλε τα δεδομένα στη σωστή τους θέση:
“Αν γίνει αυτή η μεταγραφή, θα είναι πράγματι διαφορετική. Σίγουρα, ανήκει στις μεταγραφές αυτές για τις οποίες λέμε: “είναι σταρ”. Σίγουρα, αν αποκτηθεί, θα βοηθήσει, ωστόσο, θα είναι ένας ακόμη παίκτης της ομάδας και τίποτα περισσότερο”, δήλωσε αρχικά…

Και συνέχισε για τον Ισλανδό επιθετικό: “Δεν ξέρω αν θα γίνει, τελικά, αλλά αν αποκτηθεί θα ενισχύσει την ομάδα. Πρόκειται για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Είναι ένα στοίχημα και ποδοσφαιρικό και οικονομικό για την ΑΕΚ. Είναι μία μεταγραφή η οποία εμπεριέχει ρίσκο. Αν έρθει θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά αν δεν έρθει, δεν τρέχει και τίποτα”
 
Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην συνέχει στην έναρξη της φετινής χρονιάς με αρκετές αλλαγές αλλά και τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου:
 
“Κάναμε μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αν έφυγαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, γνωρίζω τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Ελλάδα και ΑΕΚ. Πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες που έχει η ΑΕΚ. Δεν είμαστε σε θέση να φέρουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας λόγω των οικονομικών δεδομένων.
 
Από την άλλη όμως, έχουμε ποδοσφαιριστές με ταλέντο και είμαστε πεπεισμένοι ότι με δουλειά, ταπεινότητα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε πει ότι η ιστορία γράφεται από τους γενναίους και όχι από τους δειλούς”!
 
Τέλος, ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα φιλικά που δώσει η ομάδα, ευχαρίστησε την διοίκηση για την προσπάθεια που καταβάλει και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο.
 
“Δεν είναι τα φιλικά παιχνίδια αυτά που με ενδιαφέρουν πρώτα, προέχει η φυσική κατάσταση και δεν θα μπω στη διαδικασία να κερδίσω ένα φιλικό. Εμένα με ενδιαφέρει να προοδεύουμε ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών.
 
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση. Με τις λίγες δυνατότητες που έχουμε κάναμε μία καλή ομάδα. Θα ήθελα να δω τον κόσμο πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ, να βγάλουν ένα εισιτήριο, να στηρίξουν την ομάδα και όχι μόνο στο δρόμο, όπου έχουμε συνέχεια συμπαράσταση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε