Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χιμένεθ: Να κάνουμε στην Τούμπα το δικό μας παιχνίδι

Χιμένεθ: Να κάνουμε στην Τούμπα το δικό μας παιχνίδι
Σε ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε τα λάθη που έγιναν στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, ενώ ζήτησε από τους Ενωσίτες να μην το βάλουν κάτω και να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι στην ρεβάνς της Τούμπας .
Η αδυναμία της ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και η πολύ καλή αμυντική της λειτουργία, ήταν κάποια από τα θέματα τα οποία ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε κατά την σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες της Ένωσης.

Στα τελευταία λεπτά που είχαμε δυο παίκτες περισσότερους στο γήπεδο έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά… να επιλέξουμε παιχνίδι από τα πλάγια, για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνα και να βρούμε χώρο. Δεν το κάναμε όμως… αντίθετα ήταν καταπληκτική η αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, όχι μόνο στους αμυντικούς”, τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και συνέχισε την ομιλία του προσπαθώντας να εμψυχώσει τους Ενωσίτες: “ Όταν είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 2-0, σας είχα πει ότι δεν είχε τελειώσει τίποτα και ότι θα έπρεπε να παίξουμε στην ρεβάνς σαν να έχουμε χάσει. Τώρα θα σας πω πάλι το ίδιο. Πρέπει να πάμε να κάνουμε στην Τούμπα το δικό μας παιχνίδι”.

Τέλος, θέλησε να στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον “δικέφαλο του Βορρά” την Κυριακή: “Το βάρος πρέπει να είναι τώρα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσουμε στα δύο επόμενα ματς για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας και να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ”.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Σανέλ Γιάχιτς, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε