Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χιμένεθ: Να μην επηρεαστούν οι παίκτες μου και οι διαιτητές από την Τούμπα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Για τις αλλαγές που είναι αναγκασμένος να κάνει, βάση των απουσιών, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ που στάθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Μιλώντας στη Nova ο Ισπανός τεχνικός τόνισε για το ματς με τον ΠΑΟΚ
«Εμείς θέλουμε τη νίκη, να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρουμε πως δεν είναι κάτι εύκολο. Αν είμαστε κατώτεροι από τον ΠΑΟΚ και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα τότε αυτό είναι θετικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το να παίζεις εναντίον του ΠΑΟΚ ειδικά στην Τούμπα είναι κάτι δύσκολο. Ελπίζουμε να μην επηρεαστούμε από το κλίμα της συγκεκριμένης έδρας, όπως και πέρυσι που δείξαμε πως δεν επηρεαστήκαμε. Επίσης, δε πρέπει να επηρεάσει και τους διαιτητές».

Για τις απουσίες των Γκέντσογλου και Καφέ και την αλλαγή του σχήματος: «Πρέπει να προσαρμοστώ και να προσαρμόζομαι πάντα με τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή. Ψάχνω να βρω την καλύτερη δυνατή λύση, ξέροντας σε ποιους ποδοσφαιριστές μπορώ να υπολογίζω σε κάθε παιχνίδι. Την περασμένη Κυριακή παίξαμε έτσι λόγω ανάγκης, καθώς υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήταν κουρασμένοι και άλλοι που δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν το ματς. Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε με ρόμβο. Δεν είναι απαραίτητο να παίζουμε κάθε Κυριακή με αυτό το σύστημα, γιατί έχουμε και καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στα πλάγια, όπως ο Σιαλμάς, ο Μπερνς, ο Λεονάρντο, ο οποίος περνάει μια πολύ καλή φάση αυτή την στιγμή, αλλά και ο Χοσέ Κάρλος. Ίσως για αυτό το ματς, επειδή ο Σάββας είναι τραυματίας, ο Παντελής απουσιάζει εδώ και καιρό, ο Βάργκας είναι κουρασμένος, το ίδιο και ο Μάκος, να μη χρησιμοποιήσουμε το ίδιο σύστημα».

Για το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Στουρμ Γκρατς: «Έχουμε συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο. Αν εξαιρέσουμε τις Άντερλεχτ και Λοκομοτίβ Μόσχας που θεωρώ πως είναι λίγο πιο ισχυρές από εμάς, θεωρώ πως είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από την Άντερλεχτ και να σκεφτούμε το επόμενο ματς, όπου θέλουμε μόνο τη νίκη», κατέληξε ο Χιμένεθ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε