Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χιμένεθ: “Να μην μας πάρει από κάτω”

Στο...μηδεν η ψυχολογία του Νάτσο Σκόκο
Στο...μηδεν η ψυχολογία του Νάτσο Σκόκο, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στους παίκτες του ότι πρέπει να βάλουν πίσω τους την ήττα από την Άντερλεχτ και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Συντετριμμένος ο Σκόκο.

Ο Ισπανός τεχνικός, θέλησε να συγκρατήσει άμεσα το “κύμα” απαισιοδοξίας, μετά την κακή εμφάνιση στο Βέλγιο και τους μίλησε στα αποδυτήρια, επισημαίνοντας ότι πρέπει να βλέπουν μόνο μπροστά: 

“Αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Το ξεχνάμε και δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Μην αφήσουμε να μας απογοητεύσει. Κάναμε λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε και θα τα αναλύσουμε. θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Δεν είχατε συγκέντρωση σε αρκετές περιπτώσεις και κάνατε εύκολα λάθη, προσφέροντας την μπάλα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσο εύκολα τη συγκέντρωσή μας σε τέτοια ματς. Ετσι κάνουμε εύκολη τη ζωή του αντιπάλου”, είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Έχασε βαθμούς και Σκόκο – Άντερλεχτ-ΑΕΚ 3-0

Ο προπονητής της “ένωσης”, μάλλον τα έλεγε όλα αυτά για να τα ακούει και ο ίδιος, καθώς όταν είδε το Νάτσο Σκόκο να σωριάζεται στο έδαφος, κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά.

Η αντιδραση του Μανόλο Χιμένεθ τη στιγμή του τραυματισμού του Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής “ράγισε” καρδιές με το κλάμα του, κατά την μεταφορά του εκτός γηπέδου και η είδηση ότι η θλάση που υπέστη αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρείς εβδομάδες, έριξε την ψυχολογία του στο ναδίρ. Πέρα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Νάτσο Σκόκο, θα χάσει το ματς με τον Πανιώνιο, τον επαναληπτικό με την Άντερλεχτ και ίσως και το ματς με την Καβάλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε