Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χιμένεθ: Όποιος δεν θέλει και δεν μπορεί είναι τελειωμένος – Τραυματίστηκε και ο Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ποιός είδε τον Ισπανό και δεν τον φοβήθηκε. Ο Χιμένεθ τα έψαλλε για τα καλά στους παίκτες της ΑΕΚ, μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση του στην Καβάλα και τους είπε ότι όποιος δεν θέλει θα φύγει! Εξηγήσεις από τους αρχηγούς ζήτησε ο Αδαμίδης. Τραυματίστηκε και μάλλον χάνει τον Ολυμπιακό ο Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και την Τετάρτη θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβήματος. Με δεδομένο ότι και ο Τζιμπούρ είναι αμφίβολος, ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει μέχρι το τέλος για να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Καφές, Τζεμπούρ, Σάχα και Πατσατζόγλου έκαναν φυσιοθεραπείες στο ιατρικό κέντρο. Ο Σταύρος Αδαμίδης τελικά δεν πήγε στην προπόνηση.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ μάζεψε τους παίκτες και τους τα είπε από την καλή και από την ανάποδη:

“Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Εδώ και καιρό βλέπω πως κάποιοι από σας είναι αδιάφοροι. Δεν σας ενδιαφέρει τι γίνεται στο ματς και αφήνεται τους συμπαίκτες σας αβοήθητους. Αυτά θα τελειώσουν. Όποιος δεν θέλει και δε μπορεί είναι τελειωμένος. Σας εχω ξαναπει πως ο Δεκέμβρης είναι πολύ κοντά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να εισηγηθώ την απομάκρυνσή σας.

Δεν εχω κανένα πρόβλημα να παίξω με τους μικρούς και τους πιτσιρικάδες αν δεν συνέλθετε. Εγω στη θέση σας θα ντρεπόμουν να ξεφτιλίζω το όνομά μου και τον σύλλογο.”

Επίσης, πρόεδρος της “Ένωσης”, Σταύρος Αδαμίδης, κάλεσε στα γραφεία της Γράμμου τους Καφέ, Λυμπερόπουλο, Δέλλα και ζήτησε εξηγήσεις για την αγωνιστική καθίζηση του τελευταίου διαστήματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ήθελε να μάθει από τους αρχηγούς για ποιο λόγο η ομάδα δείχνει αυτή την εικόνα απογοητεύοντας το κόσμο. Στη συνέχεια τους έτριξε τα δόντια ξεκαθαρίζοντας ότι, όπως και ο προπονητής, η διοίκηση δεν πρόκειται να ανεχθεί ξανά τέτοιες εμφανίσεις και ζήτησε ότι ειπώθηκε να μεταφερθεί και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
 
Από την πλευρά τους οι παίκτες παραδέχθηκαν τις ευθύνες τους και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει η εικόνα αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τρεις παίκτες επιπέδου ΑΕΚ ζήτησε ο Χιμένεθ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε