Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Xιμένεθ: “Πρέπει να είμαστε ενωμένοι”

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες για το χθεσινό αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ και όπως είπε χαρακτηριστικά, η ομάδα δεν πρέπει να “κλαίγεται”. “Πρέπει να γίνουμε πιο πειστικοί στην επίθεση”, τόνισε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχθηκε ότι οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, δεν έπρεπε να χαθούν: “Είναι σαν να συγχωρούμε τον αντίπαλο. Γίνονται λάθη, όμως, όπως κάθε μέρα. Πρέπει να δούμε και τη θετική πλευρά από τα λάθη. Είναι αρνητικό να χάνουμε τέτοια γκολ. Το θετικό είναι ότι φτάσαμε εκεί -να χάνουμε ευκαιρίες”, υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να γίνει πιο πειστική στην επίθεση.

“Λαμπάδα” σε Σάχα και Λουκακού, ΑΕΚ-Άντερλεχτ 1-1

“Δεν ρίχνω φυσικά καμία ευθύνη στους παίκτες. Στα τελευταία 30 λεπτά φάνηκε ότι είχαμε έλλειψη δυνάμεων. Έχουμε τονίσει ότι δεν πρέπει να κλαιγόμαστε πάνω σε αυτό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Να τραβήξουμε όλοι μαζί κουπί, για να βρεθούν οι λύσεις. Πρώτα απ’ όλα, να επιστρέψουν οι τραυματίες”, υπογράμμισε.

Τέλος, ο Ισπανός ζήτησε από τον κόσμο να στηρίζει τους νέους παίκτες που ξεκινούν τώρα την προσπάθεια τους, με αφορμή τα σφυρίγματα που ακούστηκαν για τον Φροξυλιά. “Έκανε το πρώτο του παιχνίδι. Τώρα φτιάχνεται. Μπήκε στο γήπεδο αναγκαστικά, γιατί κάποιος άλλος δεν μπορούσε. Ή θα κατανοήσουμε όλοι τα προβλήματα και θα ενωθούμε ή όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε